Cautare

2550 de rezultate pentru "alice nastase" (8.06 secunde)
Presedintele Consiliului National al PSD, Adrian Nastase, a declarat, marti, ca PSD va avea discutii cu toate partidele, in contextul negocierilor care se prefigureaza, precizand ca este firesc sa fie asa, si a anuntat ca in cursul zilei se va stabili si echipa de negociatori a formatiunii.
Presedintele CN al PSD, Adrian Nastase, a declarat vineri ca nu va face parte din delegatia social-democrata care va merge la Cotroceni, pentru ca nu crede ca prezenta sa in aceasta delegatie i-ar face bine sefului statului, Traian Basescu.
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a afirmat luni ca solicitarea procurorului general, adresata Parlamentului, privind inceperea urmaririi penale a lui Adrian Nastase este "cam suspecta" si are ca tinta discreditarea acestuia.
Pe blogul personal, Adrian Nastase si-a completat tinta lui preferata, Traian Basescu, adaugand-o si pe fiica presedintelui, Elena Basescu. Nastase sustine ca sute de tineri vor fi afectati de saracie, dar ei nu vor fi favorizat, ca fiicele lui Basescu, pentru a-si rezolva problemele financiare.
Presedintele de onoare al PSD, Iliescu ii recomanda presedintelui Basescu sa nu mai dea "spectacole penibile" , Geoana zice ca interventia de duminica a presedintelui a fost neinspirata, iar Nastase crede ca prezenta lui Basescu la Guvern este o "umilire" adusa PSD.
Sedinta in cazul lui Adrian Nastase a fost suspendata, ieri, de doua ori.
Vicepresedintele Camerei Deputatilor, Adrian Nastase, i-a trimis, miercuri, o scrisoare deschisa ministrului Justitiei, Catalin Predoiu, in care il roaga sa raspunda unei serii de intrebari legate de dezbaterea publica a dosarelor sale.
Nicio destinatie de vacanta nu e destul de indepartata de el", a scris Adrian Nastase pe blogul sau. ... "Obiectivul sau principal a fost promovarea propriei imagini", scrie Nastase despre aceasta. ... Iar competenta, dupa cum s-a vazut dupa 2004, este mai putin atractiva mediatic decat scandalul", scrie fostul prim-ministru Nastase.
Fostul premier Adrian Nastase afirma ca PSD si PD-L ar putea colabora si pe viitor, inca si mai bine decat in prezent, dar fara Traian Basescu. ... Fara Basescu presedinte, lucrurile vor fi altfel", a declarat Nastase intr-un interviu.
Presedintele Consiliului National al PSD, Adrian Nastase, se declara convins ca Mircea Geoana va castiga alegerile prezidentiale.
Presedintele Consiliului National al PSD, Adrian Nastase, a declarat, duminica, la scoala de pregatire politica a TSD, ca i se pare jenant cand il aude pe premierul Emil Boc, comparat cu Stefan cel Mare, sau cu Muc cel Mic - cum ar sugera unii - vorbind despre reforma statului.
Anca Alexandrescu, fosta consiliera a lui Adrian Nastase, a declarat ca il sprijina in campania pentru prezidentiale pe Sorin Oprescu "pentru ca este dezamagita de unii lideri ai PSD" si crede ca Mircea Geoana nu-l poate invinge pe Traian Basescu.
Presedintele CN al PSD, Adrian Nastase, trimis astazi in judecata in dosarul "Matusa Tamara" scrie, pe blogul sau, ca acest dosar este politic si ajunge in instanta intr-un moment politic - inceperea campaniei, avertizand ca-si va demonstra nevinovatia in fata judecatorilor.
Adrian Nastase este de parere ca presedintele Romaniei, Traian Basescu, a fost "obosit fizic si mental", in timpul confruntarii de vineri seara. ... Incapabil sa explice, incapabil sa reactioneze", a scris Nastase, pe blog-ul sau.
Aflat la Predeal, unde a sarbatorit trecerea in 2010, Adrian Nastase a scris pe blogul sau despre nevoia unui proiect pentru Romania si pentru PSD.
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, publica pe blog un text intitulat "Precizari", in legatura cu candidatura lui Adrian Nastase la sefia PSD.
Nastase e in stand by Intrebat daca si Adrian Nastase ar putea face parte dintr-o echipa comuna, Mitrea a precizat ca are o relatie foarte buna cu fostul premier, dar ca acesta nu ar face parte dintr-o viitoare echipa.De altfel, surse din PSD anunta ca si Adrian Nastase s-ar putea numara printre candidatii la sefia partidului, insa acesta sustine ca nu a luat vreo decizie in acest sens.
Senatorul PSD Miron Mitrea a declarat joi ca il va sustine pe Adrian Nastase daca acesta, intr-un eventual tur doi al alegerilor, isi va disputa presedintia partidului cu Mircea Geoana.
Presedintele Consiliului National al PSD, Adrian Nastase, a reluat, sambata, la congresul TSD, un mesaj catre Traian Basescu pe care l-a folosit in urma cu un an, la congresul de lansare a candidaturii lui Mircea Geoana la alegerile prezidentiale, informeaza Mediafax. Nastase i-a transmis presedintelui Traian Basescu urmatorul mesaj:
Adrian Nastase:
google-analytics.com